Palvelut

ÄITIYSFYSIOTERAPIA – fysioterapiaa äideille

Äitiysfysioterapiaan voit hakeutua raskauden aikana, vauvavuonna tai vielä vuosia synnytyksen jälkeenkin. Voimme esimerkiksi hakea yhdessä ratkaisuja raskausajan liikuntaan, tukea fysioterapian keinoin synnytyksestä palautumista tai kuntouttaa vatsalihasten erkaumaa. Käytössäni on ultraäänilaite, jolla pystymme tutkimaan tarkemmin mm. vatsalihasten erkauman tai lantionpohjan lihasten toimintaa. Voit halutessasi tulla vastaanotolle myös vauvan kanssa.

RATSASTAJAN FYSIOTERAPIA

Ratsastajan fysioterapiassa oleellista on kehon symmetrian, tasapainon ja lihasten yhteistoiminnan kehittäminen. Sinulla voi olla esimerkiksi ratsastukseen liittyvä selkä- tai polvikipu, taustalla jokin vamma, jonka kuntoutumiseen tarvitset tukea, tai ongelmia istunnassa. Fysioterapiaan on mahdollista yhdistää myös istuntaohjaukset omalla hevosellasi.

ISTUNTAVALMENNUS RATSASTAJILLE

Eikö keho tottele tai kipeytyykö jotkin kehon osat ratsastaessa? Tai toimiiko ratsusi muilla ratsastajilla, mutta sinä törmäät aina samaan ongelmaan? Opetan kehotietoista ja istuntalähtöistä ratsastusta – hevoseen vaikuttamisen perusta on ratsastajan oman kehon hahmotuksessa ja hallinnassa. Tavoitteena on miellyttävämpää harrastamista sekä ratsastajalle että hevoselle.