Ajanvaraus

Fysioterapiavastaanoton kalenteri on auki huhti- ja toukokuulle 2022. Jos et löydä sinulle sopivaa aikaa, voit ottaa yhteyttä viestillä/WhatsApp (050 5954 126) tai sähköpostilla (laura.santakivi@liikutella.fi). Vastaanotto Hyvinkään Hyviteralla (os. Uudenmaankatu 47, 05800 Hyvinkää).

Ratsastajien istuntavalmennusten tiedustelut WhatsApp (050 5954 126) tai sähköpostitse (laura.santakivi@liikutella.fi). Ohjaukset onnistuvat tällä hetkellä pääasiassa viikonloppuisin. Tällä hetkellä säännölliset kierrokset Riihimäen seudulla ja Lohjalla.

Peruutusehdot: Vastaanottoajan peruutus viimeistään 24 h ennen varatun ajan alkua. Peruuttamattomat ajat laskutetaan täyshintaisena.

Koronaohje (Liikutella): Suosittelen kasvomaskin käyttöä kaikille asiakkaille. Tule vastaanotolle vain terveenä ja oireettomana. Pandemian aikana voit sairastuessasi tai oireillessasi siirtää aikaasi maksutta eteenpäin, ole tällöin kuitenkin yhteydessä mahdollisimman pian ja ennen vastaanoton alkua. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!