Ajanvaraus

Fysioterapiavastaanotto Hyvinkään Hyviteralla (os. Uudenmaankatu 47, 05800 Hyvinkää), nettiajanvaraus sivun lopussa. Jos sinulla on nettivarauksen kanssa ongelmia, niin laita sähköpostia laura.santakivi@liikutella.fi tai WhatsApp-viestiä (050 5954 126)!

Ratsastajien istuntavalmennusten tiedustelut WhatsApp (050 5954 126) tai sähköpostitse (laura.santakivi@liikutella.fi). Ohjaukset onnistuvat tällä hetkellä pääasiassa viikonloppuisin ja pyrin yhdistämään saman suunnan oppilaat samaan reissuun. Valmennan säännöllisesti mm. Hyvinkäällä, Riihimäellä ja Mäntsälässä ja naapurikunnat on helposti otettavissa mukaan.

Tiedustele paikkatilannetta näihin (myös naapurikunnat):
– Riihimäki (& Hyvinkää) tammi-helmikuu 2023

Peruutusehdot: Vastaanottoajan peruutus viimeistään 24 h ennen varatun ajan alkua. Peruuttamattomat ajat laskutetaan täyshintaisena.

Koronaohje (Liikutella): Suosittelen kasvomaskin käyttöä kaikille asiakkaille. Tule vastaanotolle vain terveenä ja oireettomana. Pandemian aikana voit sairastuessasi tai oireillessasi siirtää aikaasi maksutta eteenpäin, ole tällöin kuitenkin yhteydessä mahdollisimman pian ja ennen vastaanoton alkua. Jos uutta aikaa ei sovita 1kk sisällä perutusta ajasta, laskutetaan käynti täyshintaisena peruutusehtojen mukaisesti.

Fysioterapian nettiajanvaraus