Ratsastajan istuntapaketti – kesän 2021 pilottitarjous

Kesän pilottikokeiluna tarjolla ratsastajien fysioterapeuttinen istuntapaketti! Haluan testata fysioterapiatutkimisen ja istuntaohjauksen yhdistämistä yhdeksi palvelukokonaisuudeksi yhteen tallikäyntiin, ja nyt muotoiluvaiheessa tarjoan paketin edullisempaan kokonaishintaan ensimmäiselle pilottiryhmälle.

Pakettiin kuuluu Ratsastajan fysioterapia 75 min (kokonaiskartoitus), jossa käymme läpi kehosi liikkuvuutta, liikehallintaa ja lihasvoimaa ratsastajalle oleellisilla alueilla, ja n. 30 min istuntatyöskentely, jossa etsimme istuntasi päällimmäiset kehityskohdat. Kokonaiskartoitus auttaa hahmottamaan oman kehosi ja istuntasi vahvuuksia ja kehityskohtia. Saat kotiläksyksi juuri sinun tilanteesi sopivat, hevosettomat harjoitteet, jotka parantavat edellytyksiäsi hyvään istuntaan.

Tavoitteena on toteuttaa molemmat osat samassa yhteydessä koti-/tallikäyntinä – yhtenä tämän pilotin tutkimuskohteena on ajamisen ja ympäristövaikutusten vähentäminen. Fysioterapiaosuutta varten tarvitset jonkinlaisen sisätilan, jossa on kuiva, tasainen alusta ja hieman tilaa liikkua. Se voi olla satulahuone, kahvio, kotitallilla oman kodin olohuone tai vaikka siisti tallinkäytävä, joka on tapaamisen aikana rauhoitettu hevosliikenteestä. Jos fysioterapiaosuutta ei ole mahdollista toteuttaa tallilla, voidaan se järjestää myös etukäteen Hyviteran vastaanotollani (os. Uudenmaankatu 47, Hyvinkää).

Pilottihinta 120 € (sis. alv 24 %). Palveluiden normaali yhteishinta on 139-164 € (fysioterapia 75 min 89 € alv 0 % + kotikäyntikorotus 15 € alv. 0 % + istuntaohjaus 30 min 50-60 € alv. 24 %ratsukoiden lukumäärän mukaan). Pakettihinta on voimassa n. 40 km etäisyydellä kotitilastamme (os. Puikantie 65, Saarentaus, Mäntsälä) tai Hyviteran vastaanotolta (os. Uudenmaankatu 47, Hyvinkää). Useammalle ratsastajalle on mahdollista sopia työskentelypäivä myös kauemmaksi. Hyvin rajoitetusti tarjolla myös mahdollisuus toteuttaa istuntaosuus minun hevosillani, kysy tästä lisää viestillä ennakkoon.

Teen pilottipaketteja rajatun määrän ja ne ovat käytettävissä elokuun loppuun asti. Saat varattua oman pakettisi ostamalla sen verkkokaupastani ennakkoon. Tämän jälkeen sovimme tallikäynnin viestitse, tai jos haluat toteuttaa fysioterapiaosuuden Hyviteran vastaanotolla, voit varata sen suoraan varauskalenteristani. Aikoja on mahdollista sopia joustavasti arkipäiviin, iltoihin tai viikonloppuihin.

Koti- tai tallikäyntinä toteutettuun fysioterapiaosuuteen tarvitset jumppamaton ja joustavat mukavat vaatteet. Suosittelen alle urheiluliivejä ja lyhyitä urheilushortseja, joissa on mukava käännellä ja väännellä. Fysioterapiaosuuden jälkeen jatkamme työskentelyä satulassa. Toiveena on, että hevonen on hoidettu satulointivalmiiksi, jolloin pääsemme jatkamaan työskentelyä sujuvasti.

Heräsikö kysymyksiä? Voit soittaa tai laittaa WhatsApp-viestin 050 5954 126 tai sähköpostia laura.santakivi@liikutella.fi, niin ihmetellään yhdessä!