Ratsastajan fysioterapia Hyvinkäällä tutustumishintaan 69 € tammi-helmikuussa 2021

Ratsastajan fysioterapiassa keskitymme kehon symmetrian ja tasapainon sekä lihasten yhteistoiminnan kehittämiseen. Olennaista on keskivartalon liikkeenhallinta ja kyky liikuttaa raajoja itsenäisesti ilman vaikutusta muuhun kehoon. Olen fysioterapeutti (AMK) ja I-tason Centered Riding -ohjaaja.

Ratsastajan fysioterapia tutustumishintaan 69 € / 60 min tammi-helmikuun ajan! Normaalihinta 79 € / 60 min. Voit maksaa käynnin MobilePaylla tai tilisiirtona. Otan vastaan Hyviteralla, os. Uudenmaankatu 47, 05800 Hyvinkää.

Peruutusehdot: Vastaanottoajan peruutus viimeistään 24 h ennen varatun ajan alkua. Peruuttamattomat ajan laskutetaan täyshintaisena.

Koronaohje (Liikutella): Suosittelen kasvomaskin käyttöä kaikille asiakkaille. Tule vastaanotolle vain terveenä ja oireettomana. Pandemian aikana voit sairastuessasi tai oireillessasi siirtää aikaasi maksutta eteenpäin, ole tällöin kuitenkin yhteydessä mahdollisimman pian ja ennen vastaanoton alkua. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!

Varaa aika alta sähköisestä varauskalenterista. Jos et löydä sopivaa aikaa, voit tiedustella sitä puhelimitse (050 5954 126) tai sähköpostilla (laura@liikutella.fi).